Het allerleukste kinderfeestje: bowlen bij Claus!

Een kinderverjaardag is pas echt een feestje bij Claus Bowling! Tijdens onze bowlingarrangementen worden de kids verwend met een kindermenu, ijsje, muziek en/of disco, heel veel lol en natuurlijk bowlen! Er zijn speciale lichtgewicht bowlingballen zodat ze makkelijk de pins kunnen raken. Mochten ze de kunst van het gooien nog niet onder de knie hebben dan kunnen de bowlingbumpers omhoog. Dan is het altijd raak!

Elke eerste woensdag van de maand hebben we een speciale fun middag: Claus Bowling & Disco party dat wil je niet missen! (soms is er een speciaal thema)

TIP: Wilt u naast het bowlen uw kids nog meer verwennen? Onze vertrouwde externe partner Kids Party Planner organiseert gepersonaliseerde en onvergetelijke feestelijke evenementen voor kinderen in de leukste thema’s. Van een stoer superheldenfeest tot een prinsessenfeest met de mooiste jurken. Ze hebben alles in huis voor een fantastische middag. Zij verzorgen decor en aankleding, spraakmakende activiteiten, meet & greets met bekende personages en realiseren buitengewone wensen. Zo maken we van jouw verjaardag een feest om nooit meer te vergeten. Vraag onze receptionistes naar meer informatie.

Reserveren? Bel 023 55 600 55

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie